Ateljé Sytt som Nytt

Om oss

Är en webbutik som erbjuder våra kunder accessoarer av olika slag. Väskor i både skinn och syntet, handskar, halsdukar, scarf, mössor hattar, paraplyer, plånböcker mm.

Våra produkter köper vi från kända Svenska och Tyska företag tex BM Design, Börjessons, Dako, Fiorelli, The Monte, Tottes,  Sajaco, Seeberger, Ulrika Design.

Vår historia, vi startade januari 2010 som en kombinerad Syateljé och Hatt och Väskaffär i Alvesta i Småland. Det här har vi haft i 7,5 år, 1 oktober 2017 stängde vi den. Vi  behåller våran Webbutik som vi startade hösten 2015.  Välkommen och handla här, vi  hoppas ni hittar något ni tycker om. Om det är något särskilt ni önskar från dessa märken som vi har, så hör gärna av er så kollar vi om vi kan skaffa det till er.

Gardin tillverkning för företag i Alvesta

Vi har även nu dubbla verksamheter. Vi tillverkar gardiner till företag i Alvesta.  Där tillhandla håller vi tyger från Kinnamark och Tyg Grossisten. Skulle ni önska andra tyger så hör gärna av er. Vi besöker ert företag och kommer med förslag, lyssnar till era önskemål och era egna idéer. Välkommen och hör av er. Alltid  med full garanti på vårt arbete.