Ateljé Sytt som Nytt

Om oss

Vi är en webbutik som erbjuder accessoarer av olika slag. Här hittar du väskor i både skinn och syntet, handskar, halsdukar, scarves, mössor, hattar, paraplyer, plånböcker med mera.

Produkterna köps in från kända svenska och tyska företag som BM Design, Börjessons, Dako, Fiorelli, The Monte, Tottes,  Sajaco, Seeberger och Ulrika Design.

Vi  hoppas att ni hittar något ni tycker om bland våra fina varor. Om det är något särskilt ni önskar men inte hittar från de märken vi säljer så hör gärna av er så kollar vi om vi kan köpa in det till er.

Vår historia

Vi startade vår fina butik januari 2010 som en kombinerad Syateljé och Hatt & Väskaffär på Storgatan i Alvesta mitt i Småland. 2015 lanserades vi även på webben. 2017 beslutade vi att endast fokusera på webbutiken.

Gardintillverkning för företag i Alvesta

Vi syr även upp gardiner till företagskunder i Alvesta kommun.  För detta tillhandahåller vi kvalitetstyger från Kinnamark, Tyg Grossisten och Arvidssons Textil samt gardinstänger och skenor från Lindhs. Skulle ni önska andra tyger så hör gärna av er. Vi besöker ert företag och kommer med förslag, lyssnar till era önskemål och era egna idéer. Välkommen att kontakta oss. Alltid  med full garanti på vårt arbete. Ring oss på 0703789755.

Vi samarbetar med företagen nedan. Ni kan besöka deras hemsidor för att se utbudet av tyger och sedan beställa via oss.

www.kinnamark.se

 

www.tyggrossisten.se              

www.lindhs.com                                                                

www.arvidssonstextil.se