Sy Ateljé

Alvesta – Ateljé sytt som nyttSytt som nytt Alvesta

Ateljé sytt som nytt  är en komplett syateljé med fokus på nöjda kunder. Vi erbjuder högkvalitativa skrädderitjänster med mångårig expertis inom sömnad och kan erbjuda er allt inom detta område.
Sytt som nytt utför ändringssömnad åt så väl konfektionsföretag som  åt privatpersoner. Kom in och prata med oss på Ateljé sytt som nytt om vad som kan justeras för att göra ditt plagg perfekt för dig . Vi utför det mesta som du kan tänka dig med nål och tråd,  allt från uppläggning av byxor till byte av blixtlås och knappar eller måttsydda  gardiner .  Du är alltid välkommen till vår butik på Storgatan  21 E , Alvesta .

Ateljé sytt som nytt saluför en del av butikens produkter på webshopen, men besöker du oss i butiken i Alvesta finner du ett rikligare utbud av varor och nyinkommet. Söker du något speciellt? Det finns ofta möjlighet att beställa hem modeller, färger och storlekar  som vi inte har. För den som gillar att handla av oss på det traditionella sättet finns det möjlighet att komma in och se och känna och pröva våra produkter under butikens öppettider.

Alvestabutiken – ”Atelje sytt som nytt ” startades i januari 2010 av Katarina Karlsson och utför skrädderiarbeten samt erbjuder kvalitetsprodukter och märkesvaror så som Fiorelli, Epic, Ulrica, HK handskar, Jouni Exclusive, The Monte, MAKGIO, Seeberger, Dako, David Jones, Puccini och Paul Chris.

Ateljé sytt som nytt på facebook

Katarina Karlsson, ägare och butiksansvarig för ”Atelje sytt som nytt ”,
hälsar er alla välkomna till butiken.