Vacker sommar Scarf i lite lagom storlek, fin färgklick mot ansiktet.

Rea på väskor plånböcker scarf cykel hatt, hos www.ateljesyttsomnytt

Rea på allt.

 

Vi har rea. Välj högst upp vilka  varugrupper du vill se. tex väskor  så kommer du till all information om dem olika väskorna.

Få en sportig look med hjälp av cykel hatt, från vår nya kollektion av Seeberger på Atelje Sytt som Nytt. Skyddar dig mot uv strålar och svala vindar.Väska i blå, så enkel och elegant av The Monte i blank buffelskinn. En praktisk väska för dig som vill ha en medium storlek där du lätt hittar dina prylar, med bra förvaring. Axelremmen kan du justera i en längd som passar dig.

Väska påsmodell rosa i ett mockaliknande syntet material med ett perforerat hålmönster, rymlig, har både handtag och axelrem. Insidan har ett slitstarkt foder i matchande färg.Vacker sommar Scarf i lite lagom storlek, fin färgklick mot ansiktet.

Kasse "Två i en." Älskar du färg och variation? Då är detta rätt serie för dig. Här kan man vända på fronten, välja vilken färgställning passar för dagen.Kasse "Två i en." Älskar du färg och variation? Då är detta rätt serie för dig. Här kan man vända på fronten, välja vilken färgställning passar för dagen.

Scarf i rosa, som är en stor färg även i sommar. Hög kvalité, välsydd, tillverkad i Italien. Den här är i lagom storlek 35X150cm, om du inte vill ha en stora scarf utan som en färgklick eller dekoration. Då är den här helt rätt för dig.Plånbok rosa av Ulrika, läcker, praktisk med vintage känsla.

 

Skinnväska vacker röd färg i en klassisk modell som alltid är aktuell

Vacker sommar scarf i lite lagom storlek, fin färgklick mot ansiktet.

 

 

 

 

 

 

 

Ateljé sytt som nytt 
Märkes Väskor -  Sömmerskor  - Kvalité
Kvalitéts varor till humana priser finns i våra butiker Beställa och handla lokalt i butiken, Alvesta det småländska alternativet
The Monte,Fiorelli, Epic, Ulrica, HK handskar, Pipolaki, Jouni Exclusive, The Monte, MAKGIO, Seeberger, Dako, David Jones, Puccini , Paul Chris och Emmy design