Skinnväskor av Ulrika tillverkade i Italien i det mjukaste och finaste skinn.

Skinnväskor av Ulrika

Skinnväskor i mjukaste italienskt läder. Garvat och tillverkad i Italien.

Otroligt fina väskor från Italien av Ulrika. Garvat och tillverkad i Italien i de mjukaste och finaste läder. Beställ dem här hos oss till ett bra pris. www.ateljesyttsomnytt.se

Ulrika E Designs egna ord om sitt skapande av väskor:

Jag vill att du ska hitta din väska till varje enskilt speciellt tillfälle. Min vision är att mina väskor ska sätta guldkant på tillvaron och förmedla en känsla av vardagslyx.

Jag vill bidra till att lyfta, förändra och skapa glädje och valmöjligheter för dig som ska bära mina väskor. 2005 bestämde jag mig för att starta min verksamhet. Jag ville utveckla det utbud som då fanns av skinnväskor. Skapa valmöjligheter och stilvariationer för både vardagen och festliga tillfällen. Jag ville också attrahera den yngre publiken, skapa en bredd med min utgångspunkt i färg, form, mode och kvalitet. Jag började designa skinnväskor i nya modeller, olika färger och gärna med metalldetaljer som öljetter, nitar och dekorationsdragkedjor.

Efter hand fortsatte jag att utveckla mitt sortiment och designade väskor även i andra material – en väska för varje tillfälle.

Jag älskar hantverket, doften, den äkta känslan, formerna och att väskan bara blir snyggare med tiden. Vi tillverkar våra skinnväskor i Italien.

it´s a woman thing

 

 

Ateljé sytt som nytt 
Märkes Väskor -  Sömmerskor  - Kvalité
Kvalitéts varor till humana priser finns i våra butiker Beställa och handla lokalt i butiken, Alvesta det småländska alternativet
The Monte,Fiorelli, Epic, Ulrica, HK handskar, Pipolaki, Jouni Exclusive, The Monte, MAKGIO, Seeberger, Dako, David Jones, Puccini , Paul Chris och Emmy design