DOTS av Ulrika en ny serie snygga sommarväskor

DOTS av Ulrika i en enkel stilren serie hos www.ateljesyttsomnytt.se

 

Sommarens väskor av Ulrika hos Ateljé Sytt som Nytt
It´s a woman thing sommarens väskor av Ulrika

 

Axelväska Dots i en stilren modell av Ulrika, vit med cognacsfärgade detaljer. Alla metalldetaljer i silvernyans.
Axelväska Dots av Ulrika Design vit med cognacsfärgade detaljer hos Ateljé Sytt som Nytt

Dots av Ulrika har fått sitt namn efter materialet som delvis har små präglade prickar. Kollektionen finns i vitt och svart. Båda har cognacsfärgade detaljer som blir en minimalisk kontrast till de stilrena modellerna. Fodret har ett mönster som matchar cognacsdetaljerna på utsidan. Alla metalldetaljer är i silvernyans. Extra säkerhet, har en handledsrem. Finns matchande plånbok som du kan beställa här i vår Webbutik www.ateljesyttsomnytt.se

 

Ulrika E Designs egna ord om sitt skapande av väskor:

Jag vill att du ska hitta din väska till varje enskilt speciellt tillfälle. Min vision är att mina väskor ska sätta guldkant på tillvaron och förmedla en känsla av vardagslyx.

Jag vill bidra till att lyfta, förändra och skapa glädje och valmöjligheter för dig som ska bära mina väskor. 2005 bestämde jag mig för att starta min verksamhet. Jag ville utveckla det utbud som då fanns av skinnväskor. Skapa valmöjligheter och stilvariationer för både vardagen och festliga tillfällen. Jag ville också attrahera den yngre publiken, skapa en bredd med min utgångspunkt i färg, form, mode och kvalitet. Jag började designa skinnväskor i nya modeller, olika färger och gärna med metalldetaljer som öljetter, nitar och dekorationsdragkedjor.

Efter hand fortsatte jag att utveckla mitt sortiment och designade väskor även i andra material – en väska för varje tillfälle.

Jag älskar hantverket, doften, den äkta känslan, formerna och att väskan bara blir snyggare med tiden. Vi tillverkar våra skinnväskor i Italien.

it´s a woman thing